מי אני?

קוראים לי בר פיירמן ואני קונדיטורית, בלוגרית אוכל, סוקרת ויוצרת תוכן בתחום הקולינריה והתיירות.

אני חיה ונושמת קולינריה מאז שאני מכירה את עצמי, כבר בגיל 12 מצאתי ספר עוגות במטבח של אמא שלי והכנתי בעזרתו פאי לימון ועוד הרבה מתכונים שעד היום יש לי אובססיה כלפם. כבר לפני גיל 20 הספקתי לעבוד ולנהל מטבחי סרוויס, לכתוב תפריט אוכל למסעדה, לסקור מוצרי מטבח ומסעדות לעבוד עם חברות גדולות, ספקים ועובדים גם יחד. להמציא,ליצור מחדש ולייחד. לחקור עוד ועוד חומרי גלם מוטרפים וניסיונות קולינריים פורצי גבולות כי התשוקה שלי לאוכל היא אינסופית.

התחלתי לקבל תגובות מדהימות מאנשים שדחפו אותי להתחיל להראות לעולם את מה שיש לי בידיים.

החלטתי שאני רוצה לקחת את כל הידע שלי ולמקסם אותו, ולמדתי בבית הספר לקולינריה "Danon" לימודי קונדיטוריה מורחבים, מאז אני מפיצה את האהבה שלי והתשוקה שלי לתחום דרך סקירת מסעדות ברחבי הארץ והעולם, יצירת מתכונים ושיתופם באתר שלי, יצירת תוכן לחברות בתחום המזון, סקירת מוצרי מטבח שונים, צילום אוכל מקצועי, עריכת וידאו בתחום האוכל ועוד..

אני כמהה לחלוק איתכם את הדרך שלי , את האהבה שלי לאוכל סביב העולם , את הידע שלי ואת כל הטיפים והטכניקות שלמדתי במהלך השנים. אז תודה שאתם כאן !

מקווה שתהנו, תשכילו , ותעזו לנסות!
אשמח לענות לכם על כל שאלה , אני תמיד כאן תמיד בשבילכם.
מוזמנים לכתוב לי דרך דף צור קשר.

בר פיירמן

מי אני?

קוראים לי בר פיירמן ואני קונדיטורית וטבחית בת 21
את התשוקה שלי לאפייה גיליתי בגיל 12. מצאתי ספר עוגות במטבח של אמא שלי והחלטתי שהעוגה הראשונה שאני רוצה להכין היא פאי לימון. אמא שלי הייתה בשוק מהבחירה שלי, אבל שלחה אותי לדרך בהצלחה. מאותו יום הבנתי שברגע שאני דורכת במטבח, הלב שלי מתמלא באושר.
אם תשאלו אותי האם ידעתי שאני הולכת להפוך את זה לעיסוק המרכזי בחיים שלי אני כנראה אענה לכם שממש לא, אבל ככל שעברו השנים מצאתי את עצמי יושבת במסעדות ונמשכת בסקרנות לחלק האחורי במסעדה – המטבח.
אחרי שנה שעבדתי כמלצרית ברשת גדולה הצלחתי לשכנע את הבוס שלי להכניס אותי למטבח לעזור בהכנות.
הייתי הבחורה היחידה, וכולם שם רק רצו ללמד אותי כל היום! זאת הייתה מקפצה ענקית בשבילי לתוך העולם הזה מפה לשם אני עובדת כבר 4 עשנים כטבחית.
אבל זה לא הספיק לי. רציתי יותר. רציתי לייצר דברים חדשים ומיוחדים. אז החלטתי כל שבוע ללמוד בעצמי מתכון אחר מתוך ספר הקונדטוריה הצרפתי של ה"קורדון בלו". אז ניסיתי, חקרתי, טעמתי, כשלתי וגם טעיתי לא מעט בחיפוש אחר כל הידע תוך שאיפה מתמדת לטכניקות מושלמות ולטעם מאוזן ומדויק.
התחלתי לקבל תגובות מדהימות מאנשים שדחפו אותי להתחיל להראות לעולם את מה שיש לי בידיים.
החלטתי שאני רוצה לקחת את כל הידע שלי ולמקסם אותו, לכן התחלתי לימודי קונדיטוריה בבית הספר הקולינרי "דנון" בתל-אביב.
אני מאמינה שבסופו של דבר עם תשוקה, מוטיבציה וכוח רצון כולם יכולים להגיע גבוה! וזה מה שאני רוצה להביא לעולם. אני כמהה לחלוק אתכם את הדרך שלי , את האהבה שלי לאוכל סביב העולם , את הידע שלי ואת כל הטיפים והטכניקות שלמדתי במהלך השנים. אז תודה שאתם כאן !
מקווה שתהנו, תשכילו , ותעזו לנסות! אשמח לענות לכם על כל שאלה , אני תמיד כאן תמיד בשבילכם. מוזמנים לכתוב לי דרך דף צור קשר.